اخبار مجمع

  • ویدئو | بیانات آیت الله رمضانی در برنامه

    ویدئو | بیانات آیت الله رمضانی در برنامه "کلمه؛ یادنامه امام خمینی(ره)"

     

    برای دیدن ویدیو کلیک کنید

     

     
     

    به گزارش خبرگزاری اهل بیت(ع) ـ ابنا ـ آیت الله «رضا رمضانی» دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) شنبه ـ ۱۳ خرداد ۱۴۰۲ ـ در برنامه "کلمه" در شبکه یک سیما حضور یافت و درباره وجوه عرفانی شخصیت حضرت امام خمینی(ره) به بیان دیدگاه های خود پرداخت.

  • سارا صایغ: پیشرفت‌های شیعیان در سطح بین المللی انکارناپذیر است/ شیعیان باید بدون محدودیت جغرافیایی با هم متحد شوند

    سارا صایغ: پیشرفت‌های شیعیان در سطح بین المللی انکارناپذیر است/ شیعیان باید بدون محدودیت جغرافیایی با هم متحد شوند

    به گزارش پایگاه رسمی اطلاع رسانی مجمع جهانی اهلبیت (ع) - لُبنان کشوری آسیایی در حاشیه دریای مدیترانه است که سابقه تمدنی چندین هزار ساله دارد. این منطقه در گذشته بخشی از شام بود و پس از فروپاشی دولت عثمانی به عنوان کشوری مستقل درآمد. اکثر جمعیت این کشور مسلمان هستند. طوایف متعددی در لبنان سکونت دارند. حدود ۳۰ درصد جمعیت این کشور شیعه هستند.
    از اوایل دهه هفتاد قرن بیستم با تلاش‌های امام موسی صدر و تشکیل مجلس اعلای شیعیان لبنان و جنبش امل، انسجام و تاثیرگذاری شیعیان این کشور چندین برابر شد و امروزه حزب الله لبنان از تاثیرگذارترین احزاب و تشکیلات سیاسی و نظامی در لبنان به شمار می‌آید.
    این کشور همسایه فلسطین اشغالی است و بارها مورد هجوم صهیونیست‌ها قرار گرفته و آسیب‌های انسانی و اقتصادی زیادی را متحمل شده است. اسرائیل بخش‌هایی از این کشور از جمله بیروت را در ۱۹۸۲م اشغال کرد. در سال‌های گذشته بسیاری از مردم لبنان به جهت احساس ناامنی از ناحیه رژیم صهیونیستی، به خارج از لبنان مهاجرت کرده‌اند.
    آنچه در پی می ‏آید گفتگویی کوتاه با «سارا صایغ» از شرکت کنندگان لبنانی در هفتمین اجلاس مجمع عمومی مجمع جهانی اهل بیت(ع) است که در حاشیه این اجلاس صورت گرفت.
    ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
    به کوشش: علی انصارشهری
    ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
    ابنا: در ابتدا در خصوص خودتان توضیحاتی بدهید
    من سارا صایغ از لبنان هستم که در حال حاضر در دانشگاه بین المللی اهل بیت(ع) تهران در رشته مهندسی الکترونیک مشغول به تحصیل می باشم.
    ابنا: وضعیت شیعیان لبنان چگونه است؟
    وضعیت شیعیان لبنان با گذشته، بسیار متفاوت است. شیعیان این کشور در سطح بین‌المللی به پیشرفت هایی دست یافته اند که انکارناپذیر است. آنها این پیشرفت ها را مدیون ایران، نیروهای مقاومت و حزب الله هستند. نگاه شیعیان لبنان به ایران همچون نگاه آنها به والدین شان است و ایران نخستین پشتیبان شیعیان می باشد.
    لبنان هم اکنون تحت محاصره اقتصادی از سوی آمریکا است. در این کشور با بحران اقتصادی شدیدی به دلیل محاصره اقتصادی و ضعف بخش تولید، مواجه هستیم.
    آمریکا، بزرگ ترین دشمن مقاومت در لبنان است و با وجود تلاش ها برای پراکنده کردن مردم در این کشور، اما آگاهی مردم لبنان نسبت به فتنه ها بسیار بالاتر رفته است.
    ابنا: آیا مدارس دینی برای شیعیان در لبنان وجود دارد؟
    مدارسی با نام امام مهدی(عج) در لبنان وجود دارد که اندیشه و عقیده شیعی در این مدارس برای دانش آموزان شیعه از همان سن کودکی، شکوفا می شود.
    ابنا: چگونه می توان سطح شیعیان لبنان را بیش از پیش، ارتقا داد؟
    اتحاد شیعیان چه در لبنان یا عراق یا ایران یا سوریه یا هر جای دیگر منجر به توسعه آگاهی شیعیان در جای جای جهان خواهد شد. هدف ما باید این باشد که شیعیان را بدون محدودیت جغرافیایی، متحد کنیم و ایران نقش بسیار مهمی در این زمینه ایفا می کند.
    ایران سرچشمه قدرت شیعیان جهان در حال حاضر است و ما همیشه با ایران در برابر دشمنی که پیش روی ماست، متحد هستیم.
    .........................................
    پایان پیام/  ۲۶۸

    شرکت کننده لبنانی هفتمین اجلاس مجمع عمومی مجمع جهانی اهل بیت(ع) گفت: وضعیت شیعیان لبنان با گذشته، بسیار متفاوت است. شیعیان این کشور در سطح بین‌المللی به پیشرفت هایی دست یافته اند که انکارناپذیر است.

  • دکتر کلانتری: امام خمینی(ره) آرمان‌های انقلاب را در یک مقیاس جهانی دیدند

    دکتر کلانتری: امام خمینی(ره) آرمان‌های انقلاب را در یک مقیاس جهانی دیدند

    به گزارش پایگاه رسمی اطلاع رسانی مجمع جهانی اهلبیت - (ع) - دکتر عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در حاشیه برگزاری مراسم بزرگداشت ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی (ره) که در مجتمع فرهنگی ورزشی امام خمینی (ره) واقع در لواسانات برگزار شد گفت: اگر کنکاشی در آرای حضرت امام داشته باشیم، مشخص است که ایشان در تمام آرا و اندیشه‌ها خود آرمان‌های انقلاب را فراتر از مرز‌های ملی در یک مقیاس جهانی دیدند و مخاطب آن جامعه جهانی بوده است.

    دکتر کلانتری که با خبرنگار ابنا گفتگو می‌کرد اظهار کرد: اگرچه این نظام سیاسی در جمهوری اسلامی استقرار پیدا کرده، اما همیشه مخاطب یک جامعه جهانی بوده است. این به تبع در مجموعه آموزش عالی کشور هم ضریب ویژه‌ای پیدا کرده و موجب شده در مجموعه آموزش عالی، سیاست‌هایی در دستور کار قرار بگیرد که با محوریت اندیشه‌های حضرت امام دیپلماسی علمی تقویت شده و گسترش پیدا کند. در دوره جدید هم این دیپلماسی در دستور کار قرار گرفته و کماکان در امتداد آن اندیشه‌های والا پیگیری می‌شود.

    رئیس شورای سیاستگذاری و برنامه ریزی خبرگزاری ابنا گفت: رویدادی که در آن حضور داریم آشنایی با اندیشه‌های حضرت امام و نگاه تمدنی بوده که ایشان نسبت به انقلاب اسلامی داشته و اهداف و آرمان‌هایی که در مقیاس منطقه‌ای و جهانی پیگیری می‌کردند.

    دکتر کلانتری با اشاره به حضور بیش از ۶۰۰ دانشجوی خارجی دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) در مراسم بزرگداشت رحلت امام خمینی (ره) در اردوگاه لواسان گفت: مجموعه‌ای از دانشجویان خارجی در اینجا حضور به هم رسانده‌اند که با این اندیشه‌ها آشنا شوند، اندیشه‌ای که وحدت میان مستضعفین را تقویت می‌کرده، جبهه مستضعفین و ضدیت با مستکبرین را تقویت می‌کرده و در مقیاسی دیگر امت واحده اسلامی را تشکیل داده و زمینه‌سازی کرده برای شکل گیری یک دولت اسلامی فراگیر که فراتر از مرز‌های سیاسی می‌تواند کنش کند و اهداف و آرمان‌های والای اسلامی و انسانی را در مقیاس جهانی پیگیری کند.

    معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در پایان ابراز امیدواری کرد که با توجه به این برنامه‌ها و برنامه‌های متعدد که در سطح آموزش عالی پیگیری می‌شود و خود دانشجویان هم بسیاری از این برنامه‌ها را میا‌داری و پیگیری می‌کنند شاهد حرکت‌ها و خیزش‌های خوب و مثبتی در جهت تحقق اهداف و آرمان‌های انقلاب اسلامی در اقصی نقاط جهان باشیم.

    ...........

    پایان پیام/ ۲۱۸

    رئیس شورای سیاستگذاری و برنامه ریزی خبرگزاری ابنا با بیان اینکه امام خمینی (ره) آرمان‌های انقلاب را در یک مقیاس جهانی دیدند گفت: اگرچه نظام سیاسی در جمهوری اسلامی استقرار پیدا کرده، اما همیشه مخاطب یک جامعه جهانی بوده است.

  • نشست بررسی اندیشه تقریبی امام خمینی(ره) در پایتخت افغانستان برگزار شد/ عالمی بلخی: امام خمینی(ره) بساط دولت‌های بلوک شرق و غرب را درهم پیچید

    نشست بررسی اندیشه تقریبی امام خمینی(ره) در پایتخت افغانستان برگزار شد/ عالمی بلخی: امام خمینی(ره) بساط دولت‌های بلوک شرق و غرب را درهم پیچید

    به گزارش پایگاه رسمی اطلاع رسانی مجمع جهانی اهلبیت (ع) - نشست علمی «بررسی اندیشه تقریبی امام خمینی(ره)» به مناسبت سی و چهارمین سالگرد ارتحال امام راحل توسط شعبه افغانستان جامعه المصطفی و شورای مدیریت حوزه های علمیه شهر کابل در سالن همایش های نمایندگی جامعه المصطفی در شهر کابل پایتخت افغانستان برگزار شد.
    سخنرانان این همایش یکی از اهداف امام  خمینی(ره) را وحدت و تقریب بین مذاهب اسلامی عنوان کردند.
    حجت الاسلام و المسلمین «سید حسین عالمی بلخی» رئیس مجمع محبان اهل بیت(ع) افغانستان در این نشست ضمن تسلیت سی و چهارمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) عنوان کرد: امام راحل در شرایطی انقلاب اسلامی ایران را به پیروزی رساند که دو گفتمان یکی به رهبری آمریکا با شعار سرمایه‌داری و جدایی دین از سیاست و دیگری به رهبری اتحاد جماهیر شوروی با شعار افیون دانستن دین در سیاست و حکومت بر جهان تسلط داشت. تمامی کشورهای جهان از جمله کشورهای اسلامی به یکی از این دو بلوک شرق و غرب، وابسته بودند.
    عضو شورای علمای شیعه افغانستان ادامه داد: امام خمینی(ره) توانست که گفتمان سوم را با شعار دیانت و سیاست به پیروزی برساند. او جمهوری اسلامی ایران را بنیان نهاد و الگویی را برای اداره حکومت و کشورداری برگرفته از اسلام ناب محمدی (ص) ارائه کرد که بساط دولت‌های بلوک شرق و غرب را درهم پیچید؛ آن هم در فضایی که هیچ دولتی تا آن روز تصور نمی‌کرد که کشوری بتواند با خارج شدن از زیر چتر این دو بلوک، تشکیل حکومت بدهد و با استقلال به حیات سیاسی خود بپردازد. همه کشورها از نگاه غرب و شرق باید ذیل آنها و در قالب استراتژی و راهبردی که برای این کشورها تبیین می‌کردند، طی مسیر نمایند. اما امام راحل با اعتماد به وعده الهی و اتکا به مردم، این معادلات ساختگی قدرت در دنیا را به هم ریخت و الگویی از حکومت‌داری اسلامی را با اتکا و نقش موثر مردم در تعیین سرنوشت خود و کشورشان به جهان ارزانی داشت.
    وی افزود: همه کشورهای غربی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، تبلیغ می کردند که نظام سیاسی دینی توانایی سوق دادن جامعه به سمت توسعه و پیشرفت را ندارد و نظام اسلامی در ایران به زوی فرو می پاشد، اما بعد از بیش از چهار دهه دیدیم که نه تنها این نظام از هم نپاشید، بلکه ایران در سایه نظام اسلامی، گام های توسعه و پیشرفت را چند برابر کشورهای دیگر طی نمود. امروز کشورهای غربی با اعمال تحریم های شدید علیه ایران تلاش می کنند تا از پیشرفت بی نظیر جمهوری اسلامی ایران، جلوگیری کنند.
    رئیس مجمع محبان اهل بیت(ع) خاطرنشان کرد: نظام جمهوری اسلامی ایران با پیشرفت روز افزون و توسعه تکنولوژیک خود توانست این فرضیه را که حکومت دینی نمی تواند پاسخگوی نیازهای جامعه بشری باشد و جامعه را به سمت توسعه و پیشرفت، سوق بدهد، باطل کند. امروزه ایران در سایه نظام جمهوری اسلامی از کشورهای قدرتمند در منطقه و جهان است که نقش مهمی را در معادلات سیاسی و امنیتی در منطقه و جهان، ایفا می کند.
    مولوی «حق پرست» از علمای اهل سنت افغانستان در ادامه این نشست علمی با تسلیت سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) اظهار کرد: مساله وحدت مورد تاکید زیاد دین مبین اسلام است و این مساله، ارزش و اهمیت زیادی از دیدگاه مبانی دینی دارد، چنان که در آیات مختلفی در قرآن به مساله وحدت، اشاره شده است و براساس این کتاب آسمانی، عزت و اقتدار مسلمانان در گروی چنگ زدن به ریسمان وحدت می باشد.
    وی افزود: امام خمینی(ره) با توجه به مبانی دینی و قرآنی بر وحدت جوامع اسلامی تاکید داشت و ایشان تنها راه برون رفت جوامع اسلامی از چالش های موجود را اخوت و برادری میان مسلمانان در سایه همکاری و احترام متقابل می دانست. مسلمانان امروز باید در عمل ثابت کنند که طرفدار برادری و وحدت هستند و عزت و ثبات جوامع اسلامی در گروی وحدت و همکاری بین کشورهای اسلامی است.
    آیت الله «بشیر محمدی» عضو شورای نظارت بر حوزه های علمیه کابل در بخش دیگر نشست ضمن تسلیت سی و چهارمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) عنوان کرد: امام راحل در شرایطی توانست انقلاب اسلامی ایران را به پیروزی برساند که فضای یاس و ناامیدی، استثمار و استعمار، اختناق و استبداد سیاسی، بی عدالتی و ستمکری بیداد می کرد و مستضعفان جهان به گروگان گرفته شده بودند. همه روشنفکران و نخبگان جهان اسلامی در این فضا، رفتن به زیر پرچم یکی از بلوک های شرق یا غرب را راه نجات می دانستند، اما امام خمینی(ره) با انقلاب خویش توانست که نور امیدی را در دل مستضعفان جهان، ایجاد کند و به همت ملت های گرفتار استعمار نشان بدهد که راه سومی وجود دارد، راهی که در آن، وابستگی به شرق یا وابستگی به غرب در آن نیست و سیاست و دیانت در آن یکی می باشد و نخبگان دینی می توانند سکاندار عرصه حکمرانی و سیاست شوند.
    آیت الله «حجت» و دکتر «فلاح نژاد» سخنرانان دیگر نشست بودند که هر کدام به ابعاد و ویژگی های شخصیتی و سیاسی امام خمینی(ره) پرداختند. آیت الله حجت تاکید کرد که علما و دانشمندان باید در کنار مطالعه نهضت اسلامی امام خمینی(ره) به ابعاد دیگر شخصیت امام راحل از جمله بعد علمی ایشان نیز توجه کنند. وی امام خمینی(ره) را یک عارف، فیلسوف، فقیه و اصولی توانمند دانست و تصریح کرد: امام راحل در مقام علمی یک فرد جامع به تمام معنی بود. امام خمینی(ره) را می توان به عنوان یک فقیه کامل و اصولی متبحر، فیلسوف بی نظیر، عارف به تمام معنی کلمه، متخصص علم اخلاق، ادیب چیره دست و شاعر ارزش گرا، معرفی کرد.
    دکتر فلاح نژاد نیز در این نشست با اشاره به ویژگی های امام خمینی(ره) به عنوان یک سیاستمدار تیزبین و زیرک اظهار کرد: امام راحل با درک شرایط و زمانه خویش، دقیق ترین راهبرد را انتخاب می کرد و آن راهبرد را با توکل به خداوند و شجاعت کامل، دنبال می نمود و به هدف مقصود، می رساند.
    وی خطرانشان کرد: امام خمینی(ره)، آزادی و عدالت راستین را شعار و عزت و اقتدار جوامع اسلامی را یک هدف اساسی و بنیادی می دانست. امام راحل تاکید داشت که صلاح جامعه اسلامی در گروی اخوت و برادری در بین مسلمانان است. تا زمانی که ملت های اسلامی با یکدیگر وحدت نداشته باشند، به ثبات و توسعه نمی رسند و در مقابل دخالت بیگانگان، ضعیف خواهند بود. امام خمینی(ره) از شیعیان خواستند که در نماز جماعت اهل سنت شرکت کنند و به ارزش های مذهبی آنها، احترام بگذارند.
    قرائت پیام سفارت جمهوری اسلامی ایران در افغانستان، ارائه مقالات و مداحی از جمله برنامه های دیگر نشست علمی بررسی اندیشه تقریبی امام خمینی(ره) بود. 

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    ...........................
    پایان پیام/ 268

    رئیس مجمع محبان اهل بیت(ع) افغانستان گفت: امام خمینی(ره)، جمهوری اسلامی ایران را بنیان نهاد و الگویی را برای اداره حکومت و کشورداری برگرفته از اسلام ناب محمدی (ص) ارائه کرد که بساط دولت‌های بلوک شرق و غرب را درهم پیچید.

  • گزارش تصویری/ مراسم بزرگداشت ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی(ره) با حضور آیت الله رمضانی

    گزارش تصویری/ مراسم بزرگداشت ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی(ره) با حضور آیت الله رمضانی

    به گزارش پایگاه رسمی اطلاع رسانی مجمع جهانی اهلبیت - (ع) - مراسم بزرگداشت ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی (ره) با حضور آیت الله «رضا رمضانی» دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) عصر روز شنبه ۱۳ خردادماه ۱۴۰۲ در مجتمع فرهنگی ورزشی امام خمینی (ره) واقع در لواسانات تهران برگزار شد. در این مراسم بیش از 600 نفر از دانشجویان دانشگاه بین المللی اهل بیت(ع) حضور داشتند.

  • آیت الله رمضانی: امام خمینی(ره) مسیر مقاومت در مقابل زورگویان را به ما نشان داد

    آیت الله رمضانی: امام خمینی(ره) مسیر مقاومت در مقابل زورگویان را به ما نشان داد

    به گزارش پایگاه رسمی اطلاع رسانی مجمع جهانی اهلبیت (ع) - دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) با اشاره به بیان اینکه امام راحل شخصیتی الگو برای تمام عالم بوده است، گفت: امام خمینی(ره) مسیر مقاومت در مقابل زورگویان را به ما نشان داد.

    آیت الله رضا رمضانی در گفت و گویی توضیح داد: امام همان الگویی است که نه فقط برای یک ملت بلکه برای ملل عالم قرار داده شده است و امروز وظیفه داریم این الگو را به جامعه بشری معرفی کنیم.

    وی افزود: یکی از تاکیداتی که امام و رهبری به نسل جوان دارند این است که به خود بپردازند و خود را باور کنند و به توانمندی خود به صورت جدی توجه داشته باشند و دانش روز را بیاموزند چرا که علم باید پیشرفت کند و در کنار رشد علمی، اخلاق و معنویت و عدالت و مبارزه با فساد باید تکمیل کننده رشد علمی باشد. سبک زندگی جوانان کرامت محور باشد و در همه ابعاد زندگی کرامت انسانی را مورد توجه قرار بدهند.

    دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) خاطرنشان کرد:امام دارای یک ادبیات جامع است که باید این ادبیات تبیین شود؛ و این ادبیات زمانی مطرح شد که تقابل بین بلوک شرق و غرب بوده است هر کدام دارای سهم خواهی با ایده های خاص بوده اند.

    آیت الله رمضانی افزود: امروزه بلوک شرق که به زباله دان تاریخ پیوست و آن ادبیات کنار زده شد. جریانی که توانسته در مقابل جریان استبکار بایستد اسلام بوده است؛ اسلام اجتماعی با آن معنای جامع و دقیق.

    وی بیان کرد: امام ادبیات جهان بینی جامعی را از دین به ما آموزش داده اند. اسلام از نگاه امام خمینی اسلامی مبتنی بر رحمت، عزت و هدایت است و رحمانیت اسلام منافاتی با مقابله با ظلم و ظالم ندارد باید در مقابل افرادی که دنبال ایجاد تبعیض و دنبال فساد و دنبال زورگویی هستند ایستاد.

    وی اظهار داشت: امام راه مقاومت را به ما آموخت لذا ایشان فرمودند من در عمرم از احدی نترسیدم و این شجاعت عاملی بود که امام می توانست به وظیفه الهی خود عمل کنند. اسلام رحمانی در کنار مقاومت و ذیل مقاومت توانسته امروز در مقابل نظام سلطه ایستادگی کند و این ادبیات در این همایش ها مورد بحث قرار می گیرد و نسل ما با این ادبیات جامع آشنا می شوند که انسان می تواند در همه ابعاد خود را ظاهر کند و در مقابل هر خودکامه ای بایستد.

    آیت الله رمضانی گیلانی بیان کرد: جریان صهیونیسم جریانی ذیل نظام سلطه است قطعا ادبیات امام می تواند در برابر این جریانات انحرافی مقاومت کند.

    وی تصریح کرد: امام خمینی(ره) جریان فلسطین را مربوط به یک منطقه نمی دانستند و آن را موضوعی جهانی بر می شمردند. جنایات صهیونیست ها و نقض حقوق بشری که در قضیه فلسطین در سازمان ملل می دیدیم و آن اتفاقاتی که افتاد برخلاف شان انسان و عقل و برخلاف فطرت و برخلاف حقوق اولیه همه انسان ها بود.

    .............................

    پایان پیام/ ۱۶۷

    دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) با اشاره به اینکه امام راحل شخصیتی الگو برای تمام عالم بوده است، گفت: امام خمینی(ره) مسیر مقاومت در مقابل زورگویان را به ما نشان داد.

1-آمار «مجمع جهانی اهل‏ بیت(ع)» از شیعیان اندونزی ـ سال 2008

 

جمعیت کشور: 221.900.000

جمعیت مسلمانان: 195.372.000

جمعیت شیعیان: 1.952.720

درصد شیعیان نسبت به جمعیت کشور: 0.9 درصد

 

‏2-آمار «دائرةالمعارف امام حسين(ع)» از شیعیان اندونزی‏ ـ سال 2000

 

جمعیت کشور: 219.266.557

درصد شیعیان نسبت به جمعیت کشور: 12.65 درصد

 

3- آمار انجمن دین و زندگی اجتماعی «مؤسسه ‏PEW» از‏ شیعیان‏ اندونزی ـ سال 2009

 

جمعیت کشور: بیش از 200.000.000

جمعیت مسلمانان: 202.867.000

جمعیت شیعیان: کمتر از 2.028.000

درصد شیعیان نسبت به جمعیت مسلمان کشور: کمتر از 1 درصد

پایگاه‌های مرتبط



مجمع جهانی اهل‌بیت (ع)

مجمع جهانی اهل‎بیت(علیهم‎السلام)، به عنوان یک تشکل جهانی و غیردولتی، از طرف گروهی از نخبگان جهان اسلام تشکیل شده است. اهل‎بیت(علیهم‎السلام) به این دلیل بعنوان محور فعالیت انتخاب شده‎اند که در معارف اسلامی در کنار قرآن، محوری مقدس را که مورد پذیرش عامه مسلمین باشد، تشکیل می‎دهند.
مجمع جهانی اهل‎بیت(علیهم‎السلام) دارای اساسنامه‎ای مشتمل بر هشت فصل و سی و سه ماده است.

  • ایران - تهران - بلوارکشاورز - نبش خیابان قدس - پلاک 246
  • 88950827 (0098-21)
  • 88950882 (0098-21)

تماس با ما

موضوع
ایمیل
متن نامه
8-1=? کد امنیتی