اخبار مجمع

  • حکومت بشار اسد چگونه در ۱۱ روز از هم فروپاشید؟/ پیش بینی آینده کشور سوریه

    حکومت بشار اسد چگونه در ۱۱ روز از هم فروپاشید؟/ پیش بینی آینده کشور سوریه

    به گزارش پایگاه رسمی اطلاع رسانی مجمع جهانی اهل بیت(ع) - گردهمایی روحانیون مدافع حرم عصر امروز سه شنبه چهارشنبه ۵ دی ۱۴۰۳ در سالن اجتماعات مجمع جهانی اهل بیت(ع) در شهر قم، برگزار شد.

    دلایل فروپاشی حکومت اسد

    حمیدرضا مختص آبادی، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در سوریه در این گردهمایی با اشاره به سابقه روابط بین ایران و سوریه اظهار کرد: ما به عنوان ملت ایران باید قدردان کمک های حکومت حافظ اسد در دوران دفاع مقدس به کشورمان و نیز کمک های حکومت بشار اسد به محور مقاومت باشیم.

    وی ادامه داد: ما باید به ظاهر در این مرحله بهتر از سال ۲۰۱۱ در سوریه عمل می کردیم، چون در سال ۲۰۱۱ جبهه مقاومت وجود نداشت و بعد از آن سال بود که مجموعه های مختلف مقاومت، تشکیل شدند. لذا در ظاهر قضیه ما باید قوی تر از گذشته، عمل می کردیم. در سال ۲۰۱۱، اجماع جهانی علیه حکومت بشار اسد وجود داشت، اما در این مرحله، چنین اجماعی نبود و دولت های مختلف از حکومت بشار اسد حمایت کردند.

    رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در سوریه افزود: همچنین در سال ۲۰۱۱، روس ها در سوریه نبودند، اما در این مرحله جنگنده های ارتش روسیه در سوریه مستقر بود و از همان روز نخست جنگ اخیر اقدام به بمباران گروه های مسلح کرد. همچنین در این مرحله پیش از شروع حمله اخیر گروه تحریرالشام به ارتش سوریه هیچ تظاهراتی در شهرهای سوریه، رخ نداد، اما چه شد که علی رغم وجود این نقاط قوت، حکومت بشار اسد طی ۱۱ روز از ۷ آذر تا ۱۸ آذر سقوط کرد؟ شاید این نقاط قوت باعث غفلت شد.

    مختص آبادی با اشاره به تحلیل تحولات سوریه اظهار کرد : شیوه گروه های مسلح باعث غافلگیری شد و این گروه ها این بار از قدرت رسانه ای و شیوه های جدید استفاده کرد، این کار آنها نبود و سبک کارشان نشان می داد که قطعا از سوی دیگران مورد آموزش قرار گرفتند. روش گروه های مسلح این بار با روش این گروه ها در گذشته، متفاوت بود. انتظار می رفت که ارتش، بعثی ها و علوی ها از حکومت بشار اسد، دفاع کنند، اما در هیچ جا مقاومت قابل توجهی صورت نگرفت. رفتار ارتش سوریه در اتفاقات اخیر حتی برای سرلشکرهای بازنشسته آن نیز قابل فهم نبود و آنها دلیل این رفتار را زد و بندهای سیاسی می دانستند، در حالی که دولت روسیه در کمک به ارتش سوریه جدی بود و پوتین یکی از فرماندهان نظامی مطرح خود را برای این کار به سوریه فرستاد.

    وی ادامه داد: یک نظامی برای این که دفاع انجام بدهد، باید از حقوق مکفی برخوردار باشد، این در حالی است که وضعیت اقتصادی و معیشت در سوریه به شدت وخیم شد، کار به جایی رسیده بود که حقوق یک مدیرکل در سوریه کمتر از صد دلار بود. وقتی عزت یک ارتش زیر پا بماند، چه چیز از آن باقی می ماند؟ وقتی عامل مادی برای یک نظامی فراهم نیست باید عامل معنوی باشد تا به او انگیزه بدهد، آن عشق به خدا و نترسیدن از مرگ که در نیروهای حزب الله لبنان با انصارالله یمن است، در حزب بعث سوریه وجود نداشت و این حزب دارای چنین ظرفیتی نبود که بتواند به ارتش سوریه، انگیزه دفاع بدهد. نسل جوان سوریه به حزب بعث رغبتی نداشت. این عوامل ذکر شده و نیز وعده مسلحین به نظامیان ارتش سوریه که ما با شما کاری نداریم، انگیزه دفاع را از ارتشی های سوریه، گرفت. همچنین در این شرایط هم حکومت اسد درخواست رسمی از ایران برای ورود برای مقابله با پیشروی گروه های مسلح نکرد.

    پیش بینی آینده سوریه

    رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در سوریه افزود: گروه های مسلحی که بر سوریه سیطره پیدا کردند احتمالا دچار اختلافات جدی بین خودشان می شوند. هم اکنون درگیری ها بین اکراد و گروه تحریرالشام در سوریه در جریان است. لذا شکل گیری جریان مقاومت اصیل در سوریه، بعید نیست. مشکل انرژی به خصوص برق و کمبود سوخت در سوریه، جدی است. ساخت دوباره مناطق ویران شده ای در سوریه که در طول جنگ ویران شد، نیازمند بودجه بسیار زیادی است و هر کشوری هم که بخواهد در زمینه نوسازی این مناطق هزینه کند، قطعا به دنبال بازگشت پول خود و سود بردن از آن است. لذا بعید است که حکومت جدید سوریه بتواند معیشت مردم این کشور را درست کند و اعتراضاتی از سوی مردم در این زمینه شکل خواهد گرفت، به همین دلیل است که می گویم حکومت جدید سوریه، کار سختی را در پیش دارد.

    وی خاطرنشان کرد: کار در داخل سوریه در حکومت بعث، سخت بود و این حکومت نسبت به انجام هر کاری در سوریه، حساسیت داشت. حکومت قبلی سوریه با ادغام نیروهای دفاع وطنی در ارتش این نیروها را از خاصیت انداخت و شکاف دولت ملت در آن دوره ایجاد شده بود، حتی بعثی ها، حکومت را نقد می کردند.

    حجت‌ الاسلام و المسلمین ولی‌الله خادمی در بخش دیگری از این نشست با اشاره به لزوم هوشیاری در برابر نقشه دشمن اظهار کرد: دشمن در خواب نیست و رهبر انقلاب به موضوع غفلت اشاره کردند. روحانیونی که در عرصه دفاع از حرم در کنار رزمندگان بودند اکنون باید به جهاد تبیین بپردازند. ما روحانیون مدافع حرم باید هویت خودمان را در فضای حقیقی و فضای مجازی، حفظ کنیم.

    وی خاطرنشان کرد: رهبر انقلاب تاکید کردند که برخی به دنبال دل مردم هستند لذا باید هر نشستی به رجاء و امید و شوق به پیروزی الهی منتهی شود. نباید آب به آسیاب دشمن بریزیم و باید هوشیار و تابع رهبر انقلاب باشیم.

    رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در سوریه با اشاره به تحلیل خود از سقوط حکومت بشار اسد اظهار کرد : شیوه گروه های مسلح باعث غافلگیری شد و این گروه ها این بار از قدرت رسانه ای و شیوه های جدید استفاده کرد، این کار آنها نبود و سبک کارشان نشان می داد که قطعا از سوی دیگران مورد آموزش قرار گرفتند. روش گروه های مسلح این بار با روش این گروه ها در گذشته، متفاوت بود.

  • آیت‌الله اراکی: فقه اجتماعی، اغراض دین را محقق می‌کند

    آیت‌الله اراکی: فقه اجتماعی، اغراض دین را محقق می‌کند

    به گزارش پایگاه رسمی اطلاع رسانی مجمع جهانی اهل بیت(ع) -  نخستین پیش‌همایش از ششمین همایش کتاب سال حکومت اسلامی با عنوان معرفی کتاب «اصول فقه نظام»، به همت مرکز تحقیقات علمی حکومت اسلامی و مشارکت خبرگزاری بین‌المللی اهل‌بیت(ع) و پژوهشگاه فقه نظام، امروز سه‌شنبه ـ۴ دی‌ماه ۱۴۰۳ ـ در مدرسه عالی حوزوی ولی امر (عج)  قم برگزار ‌شد.

    در ابتدای این جلسه، بخش‌های مختلف کتاب «اصول فقه نظام» اثر آیت‌الله «محسن اراکی»، از سوی حجت‌الاسلام‌و‌المسلمین «علی صالحی‌منش» دبیر گروه فقه نظام سیاسی پژوهشگاه فقه نظام معرفی شد.

    در ادامه این نشست، آیت‌الله اراکی با بیان اینکه موضوع تکلیف شرعی، انسانِ مکلّف است گفت: فعل انسانِ مکلّف دو نوع است؛ گاهی مثل غذا خوردن، قوام فعل به فرد است و با انجام دادن یک فرد، غرض از آن فعل حاصل می‌شود. اما گاهی تحقق خارجی فعل با اراده فرد ممکن نیست و فاعل فعل نمی‌تواند فرد باشد و فعل جمعی است.

    استاد درس خارج حوزه علمیه قم، درباره تقسیم افعال جمعی گفت: نوع اول فعل جمعی مثل نماز جمعه با جعل شارع است که شرکت‌کنندگان در نماز جمعه با امام، باید حدأقل 5 نفر باشند و اگر این تعداد حضور پیدا نکنند نماز جمعه محقق نمی‌شود.  نوع دوم این است که فعل با جعل شارع نیست و تکویناً باید به صورت دسته‌جمعی صورت گیرد.

    وی با اشاره به اینکه اقامه حکومت اسلامی ذاتاً به صورت جمعی است، ادامه داد: به تنهایی نمی‌شود حکومت اسلامی اقامه کرد و تا عده‌ای امام را همراهی نکنند اقامه حکومت اسلامی امکان ندارد.

    عضو شورای عالی مجمع جهانی اهل بیت(ع) درباره تفاوت‌های رسول و امام اظهار داشت: وظیفه رسول این است که به خانه‌های افراد برود و آنان را هدایت کند اما مردم باید نزد امام بروند. به دلیل اینکه رسول با دعوت مردم، امت ایجاد می‌کند و اعضای امت بر مبنای اطاعت و نصرت با او پیوند می‌بندند. برای نمونه پیامبر(ص) از همه مردم برای اطاعت و نصرت بیعت گرفت. لذا شخصیت رسالتیِ رسول مهم است. رسول، امت ایجاد می‌کند، وقتی امت ایجاد شد مردم باید امام را بشناسند و او را بجویند. البته رسول بماهو رسول هر حکمی که دارد شامل امام هم می‌شود مگر در جایی که دلیل خاص داشته باشیم.

    وی ادامه داد: کار رسول، تشکیل جامعه و امت است؛ وقتی که امت تشکیل شد، یکسری تکالیف جمعی ایجاد می‌شود. زمانی که مردم اطراف رسول جمع شدند، امت تشکیل می‌شود و تکالیفی به امت بما هو امت تعلق می‌گیرد؛ مثل اقامه قسط اجتماعی که عمل اجتماعی است. حضرت علی(ع) در خطبه شقشقیه می‌فرماید: «لولا حضور الحاضر و قیام الحجه بوجود الناصر و ما اخذ الله علی‌ العلماء ان لا یقاروا علی کظه ظالم و لا سغب مظلوم لالقیت حبلها علی‌ غاربها» یعنی اگر ناصر نبود و مردم برای حمایت از من نمی‌آمدند، تکلیف از من ساقط بود. چون اینجا تکلیف به جمع تعلق می‌گیرد و نه فرد.

    آیت الله اراکی همچنین گفت: پیامبر(ص) بعد از دعوت، باید شخصیت جمعی الهی را شکل دهد. خواستۀ حضرت موسی از فرعون این بود که بنی اسرائیل را آزاد کن. چون می‌خواست امت تشکیل دهد، امت تشکیل داد و فرعون را شکست داد. از این رو، وقتی شخصیت اجتماعی شکل می‌گیرد نوبت فقه نظام است که جایگزین فقه فردی نمی‌شود. چون از سویی فرد بما هو فرد مکلف است و از سوی دیگر فرد بما هو عضو جامعه، تکالیفی دارد.

    وی درباره اهمیت فقه نظام اظهار داشت: انسان مکلف از بابت اینکه جزئی از جمع و جامعه است تکالیفی دارد. به همین دلیل مهمترین فقهی که باید به آن پرداخته شود، فقه اجتماعی است چون اغراض دین مثل اقامه عدل را محقق می‌‌کند.

    استاد درس خارج حوزه علمیه قم ادامه داد: امور مهمی مثل نصرت امام، و اقامه دین و عدل در زمین با فقه اجتماعی حاصل می‌شود. همچنین احکامی که بر اقامه عدل متفرع می‌شود مثل اقتصاد، با فعل فرد تحقق پیدا نمی‌کند و ذاتاً اجتماعی است.

    وی درباره تفاوت‌ فقه نظام با فقه کلان گفت: به احکام ساختارمند و منظومه‌ای نظام می‌گویند و فقه نظام احکامی است که نظم اجتماعی برقرار می‌کند. اما چون فاعل احکام، جامعه است، به آن فقه کلان می‌گوییم. یعنی متعلَّق احکام، جامعه و جمع است.

    آیت الله اراکی در پایان اظهار داشت: فقه نظام در فقه شیعه و اهل سنت بحث نشده است و باید بیشتر روی آن کار شود.

    عضو شورای عالی مجمع جهانی اهل بیت(ع) گفت: انسان مکلف از بابت اینکه جزئی از جمع و جامعه است تکالیفی دارد. به همین دلیل مهمترین فقهی که باید به آن پرداخته شود، فقه اجتماعی است چون اغراض دین مثل اقامه عدل را محقق می‌‌کند.

  • ویدیو | جشن تکلیف ۶۰۰ دختر نوجوان پیرو اهل بیت(ع) در نجف اشرف

    ویدیو | جشن تکلیف ۶۰۰ دختر نوجوان پیرو اهل بیت(ع) در نجف اشرف

    به گزارش پایگاه رسمی اطلاع رسانی مجمع جهانی اهل بیت(ع) - همزمان با ایام ولادت حضرت زهرا(س)، به همت نمایندگی مجمع جهانی اهل بیت(ع) در عراق، جشن تکلیف ۶۰۰ دختر نوجوان پیرو اهل بیت(ع) در نجف اشرف برگزار شد. در این مراسم، آیت‌الله «سید مجتبی حسینی» نماینده ولی فقیه در عراق و حجت الاسلام و المسلمین «محمدرضا آل آیوب» نماینده مجمع جهانی اهل بیت(ع) در عراق حضور داشتند.

  • کتاب «اخلاق اسلامی» به زبان اردو ترجمه و منتشر شد

    کتاب «اخلاق اسلامی» به زبان اردو ترجمه و منتشر شد

    به همت اداره کل خدمات فرهنگی و انتشارات مجمع جهانی اهل بیت(ع)، کتاب «اخلاق اسلامی» به زبان اردو ترجمه و منتشر شد

    به گزارش پایگاه رسمی اطلاع رسانی مجمع جهانی اهل بیت(ع) - به همت اداره کل خدمات فرهنگی و انتشارات مجمع جهانی اهل بیت(ع)، کتاب «اخلاق اسلامی» به زبان اردو ترجمه و منتشر شد.

    این اثر ترسیمی از ساختار اخلاق اسلامی، مفاهیم حوزه‌های اخلاقی و روش تربیتی اسلام با تکیه بر آیات و روایات است.

    آنچه در این کتاب به آن پرداخته شده در قالب سه بخش صورت‌بندی شده است: در بخش اول، از کلیات و دو موضوع جاودانگی اخلاق و عمل اخلاقی، در بخش دوم ابتدا از مفاهیم عام اخلاقی و سپس از مفاهیم خاص و حوزه‌های اخلاقی در دو گفتار اخلاق اقتصادی و اخلاق جنسی سخن به میان آمده است. انسان‌شناسی از دیدگاه اسلام و روش‌های تربیت اخلاقی اسلامی، محور مباحث بخش سوم بوده و در طی آن، سعی شده با استفاده از دستاوردهای علوم روان‌شناسی و تربیتی در چارچوب تعالیم اسلامی، روش‌ها و شیوه‌های تربیت اخلاقی تبیین گردد.

    6c7ab186-2c71-4211-922a-3f9d684bf039.jpg

    کتاب «اخلاق اسلامی» اثر احمد دیلمی و مسعود آذربایجانی است و از سوی غلام عسکری عابدی به زبان اردو ترجمه شده و در قطع وزیری منتشر شده است.

  • تسلیت دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) به آیت‌الله احمد بهشتی

    تسلیت دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) به آیت‌الله احمد بهشتی

    به گزارش پایگاه رسمی اطلاع رسانی مجمع جهانی اهل بیت(ع) - دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع)، با صدور پیامی درگذشت برادر آیت الله «احمد بهشتی» نماینده مردم استان فارس در مجلس خبرگان رهبری را تسلیت گفت.

    متن بیانیه آیت‌الله «رضا رمضانی» به شرح زیر است:

    بسم الله الرحمن الرحیم

    انا لله وانا الیه راجعون

    استاد گرانقدر حضرت آیت الله دکتراحمد بهشتی دامت برکاته

    سلامٌ علیکم

    خبر درگذشت برادر مؤمن و گرامی جنابعالی، موجب تأسف و تأثر گردید.

    اینجانب مصیبت فقدان برادری مؤمن و متعهد را تسلیت عرض می‌نمایم و از درگاه حضرت حق جل‌جلاله برای روح آن فقید سعید، رحمت، مغفرت و حشر با موالیانش و برای جنابعالی و همه عزیزان و بازماندگانش صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت دارم.

    رضا رمضانی

    دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع)، با صدور پیامی درگذشت برادر آیت الله «احمد بهشتی» را تسلیت گفت.

  • آیت‌الله رمضانی: اگر در کارها نگاه مؤمنانه داشته باشیم، زندگی ما متحول خواهد شد

    آیت‌الله رمضانی: اگر در کارها نگاه مؤمنانه داشته باشیم، زندگی ما متحول خواهد شد

    به گزارش پایگاه رسمی اطلاع رسانی مجمع جهانی اهل بیت(ع) - جلسه «اخلاق اداری» با سخنرانی آیت الله «رضا رمضانی» دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع)، پیش از ظهر امروز ـ پنج‌شنبه 29 آذر 1403 ـ در سالن اجتماعات مجمع قم، با حضور مدیران و کارکنان این سازمان بین‌المللی برگزار شد.

    آیت‌الله رمضانی در تشریح اصول مدیریت اسلامی اظهار داشت: مدیریت اسلامی چهار اصلِ عملی، فقهی، اخلاقی و ولایی دارد. از دیدگاه اسلامی، ولایت حاکم است و هر نوع سرپرستی، توأم با محبت و لطف است. همچنین ولایت پیامبر و ائمه علیهم اسلام و ولایت فقیه، در طول ولایت الله است.

    وی بر لزوم اصلاح نگاه‌ها تأکید کرد و افزود: برخی صرفاً با هدف کسب درآمد، کار می‌کنند و در این راستا تلاش و کوشش دارند. این رویکرد، مطابق نگاه مادی و ظاهرگرایانه است اما در نظام اسلامی نگاه به کار باید بر پایه «عبادت» باشد. 

    دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) در توضیح اقسام عبادت گفت: عبادت در آموزه‌های اسلامی و اهل بیت(ع)، صرفاً نماز و روزه نیست بلکه همۀ کارهای فردی و اجتماعی یک انسان مومن می‌تواند جزء مصادیق عبادت باشد. این به نوع نگاه بستگی دارد و اگر نگاه فراگیر باشد و انسان نیت عبادت کند، خوردن، آشامیدن، شنیدن، گفتن و همه کارها عبادت می‌شود. اگر اعمال انسان عبادت شد، قرب‌آور می‌شود و انسان را به خدا نزدیک می‌کند. از این رو، در همه کارهای خود می‌توانیم قصد قربت را متمشی کنیم و این نگاه ارزش دارد.

    وی ادامه داد: شهید مطهری در کتاب تعلیم و تربیت آورده است که «اگر انسان به کار درست نگاه کند، کار او عبادت و عامل تربیتی می‌شود.» تربیت عواملی دارد و کار در محیط جمعی، از عوامل مهم تربیت انسان است. چون نوعی مسئولیت جمعی را به انسان آموزش می‌دهد.

    استاد درس خارج فقه حوزه علمیه قم، به دیدگاه‌های رهبر معظم انقلاب در کتاب «طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن»اشاره کرد و اظهار داشت: حضرت آقا در سال ۱۳۵۳ شمسی درباره تبیین عقاید اسلامی بر مبنای قرآن، 28سخنرانی‌ در مسجد امام حسن مجتبی(ع) داشتند. رهبر انقلاب، ایمان را موسّع معنی می‌کنند و می‌فرمایند که ایمان مسئولیت‌پذیرانه است، به انسان مسئولیت می‌دهد و ایمانِ بدون مسئولیت نداریم. 

    وی با بیان اینکه ایمان جامع‌ترین و مقدس‌ترین مسئولیت را به انسان ارئه می‌دهد، ادامه داد: رهبر معظم انقلاب در «طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن» معتقدند که ولایت، نقش کنشگرانه دارد. همچنین ایشان بحث‌های موسعی را درباره نبوت طرح کردند که پیامبر(ص) مذکِّر و قرآن تذکره است.

    آیت‌الله رمضانی بر ضرورت نگاه مومنانه در کارها تأکید کرد و افزود: اگر ما در کارها نگاه مومنانه داشته باشیم، زندگی ما متحول خواهد شد. لذا باید دقت کنیم و بیندیشیم که چه مقدار نگاه مومنانه در زندگی ما حضور و جریان دارد.

    وی با اشاره به اینکه باید نگاه جامعی به دین داشته باشیم، ادامه داد: برخی دین را جزیره‌ای معرفی می‌کنند و نه شبکه‌ای و ارتباطی. در حالی که دین مجموعه‌ای به هم پیوسته و وثیق است. حضرت آقا با نگاه جامعی که دارند معتقدند که دین اسلام، برنامه زندگی دارد و برای ما برنامه ارائه می‌دهد.

    دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) تأکید کرد: لازم است بازتاب و کنش ایمان، در زندگی همه ما مشخص و جاری باشد. زندگی مومنانه ما قابل نقد است، ما زندگی مومنانه داریم اما در مجموعه کارهای خود نمی‌توانیم آن را اثبات کنیم. به عبارت دیگر، بخش کوچکی از ایمان در زندگی ما ظهور و بروز دارد. از این رو، می‌طلبد تا در نوع نگاه و رویکرد خود اصلاح ایجاد کنیم.

    وی درباره برخی از راهکارهای زندگی مومنانه در محیط اداری عنوان کرد: نباید به کار خودمان نمره 20 و به کارهای دیگران نمره پایین دهیم. گاهی اوقات این نوع نگاه به دلیل عدم اشراف است لذا نقدهای غیرمومنانه مطرح می‌کنیم؛ کار خودمان را بزرگ می‌بینیم و کارهای دیگران را کوچک تصور می‌کنیم. در حالی که امام رضا(ع) فرمودند: کار دیگران را بزرگ و کار خود را کوچک بشمارید. علما و بزرگان نیز نه تنها کارشان را بزرگ نمی‌پنداشتند بلکه اساساً خودشان را نمی‌دیدند.

    استاد درس خارج حوزه علمیه قم با بیان اینکه ضروری است در زندگی مومنانه، عیوب خود را ببینیم و از عیب‌های دیگران غافل شویم، افزود: برخی با عیب‌جویی و نقل عیوب دیگران، نگاه منفی درباره بقیه ایجاد می‌کنند در حالی که امام علی(ع) به مالک اشتر می‌فرماید: در قضاوت‌ها عجله نکن چون خبرچین، اهل غشّ است و اخلاص ندارد.

    وی با یادآوری ضرورت تقویت نگاه مومنانه، عنوان کرد: باید کار را عامل رشد بدانیم و در محیط کار رشد می‌کنیم؛ هنر در میدان بودن و رشد کردن است لذا کسی که در میدان نباشد نمی‌تواند ادعا یا ادعاهایی داشته باشد.

    آیت‌الله رمضانی همچنین گفت: مومن واقعی معتقد است که ایمان به خداوند و معاد، لوازمی دارد و باید به لوازم آن توجه داشته باشد. از سوی دیگر، نگاه مومنانه باعث می‌شود که عمر انسان بابرکت شود.

    وی در پایان اظهار داشت: نیروهای مجمع جهانی اهل بیت(ع) باید خود را کارگزار اهل بیت‌(ع) بدانند و اگر چنین نگاهی داشته باشند کیفیت کار بالا می‌رود و ویژگی‌های خاصی پیدا می‌کند.

    دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) تأکید کرد: ما زندگی مومنانه داریم اما در مجموعه کارهای خود نمی‌توانیم آن را اثبات کنیم. به عبارت دیگر، بخش کوچکی از ایمان در زندگی ما ظهور و بروز دارد. از این رو، می‌طلبد تا در نوع نگاه و رویکرد خود اصلاح ایجاد کنیم.

  • پیام تسلیت آیت‌الله هادوی تهرانی در پی ارتحال آیت‌الله سید محمدعلی شیرازی

    پیام تسلیت آیت‌الله هادوی تهرانی در پی ارتحال آیت‌الله سید محمدعلی شیرازی

    به گزارش خبرگزاری بین‌المللی اهل‌بیت(ع) ابنا ـ آیت الله «مهدی هادوی تهرانی» عضو شورای عالی مجمع جهانی اهل بیت(ع) با صدور پیامی آیت الله محمدعلی شیرازی از علمای مقیم شهر مشهد را تسلیت گفت.

    متن این پیام به شرح زیر است:

    بسم الله الرحمن الرحیم

    إنما يخشى الله من عباده العلماء (فاطر، ۲۸)

    ارتحال عالم متخلق، روحانی رحمانی حضرت آیت الله سید محمد علی شیرازی رضوان الله علیه موجب کمال تاسف و تاثر گردید.

    این بزرگوار شخصیتی خدوم و عالمی وارسته بود که علی رغم جفای برخی، حتی نزدیکان، وفا کرد، ملامت کشید و خوش بود، که در طریقت اهل صفا کافریست رنجیدن.

    اینجانب این ضایعه اسفناک را به حضور اقدس امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف و مراجع معظم تقلید و مقام معظم رهبری دامت برکاتهم تسلیت عرض می‌کنم و برای بازماندگان به ویژه آقازاده فاضل ایشان صبر جميل و اجر جزیل از درگاه خداوند متعال خواستارم. امید آنکه روح ملکوتی ایشان با اجداد طاهرینش همنشین باشد.

    مهدی هادوی تهرانی

    قم آشیانه آل محمد علیهم السلام

    ۱۴۰۳.۹.۳۰

    شایان ذکر است که آیت‌الله سید محمدعلی شیرازی از علمای مشهد مقدس امروز پنج شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۳ بعد از یک دوره طولانی بیماری دارفانی را وداع گفت. وی فرزند آیت‌الله‌العظمی سید عبدالله شیرازی از مراجع تقلید ساکن مشهد بود و در سال‌های اقامت در نجف از مبارزان با رژیم کمونیستی عراق و همچنین حزب بعث بود و بعد از عزیمت به ایران و سکونت در مشهد، در مبارزه علیه رژیم شاه و هماهنگی مبارزان با بیت آیت‌الله العظمی شیرازی ایفای نقش می‌کرد.

    عضو شورای عالی مجمع جهانی اهل بیت(ع) در پیامی ارتحال آیت الله سید محمد علی شیرازی را تسلیت گفت.

این متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر استاین متن تصویر است

 

مجمع جهانی اهل‌بیت (ع)

مجمع جهانی اهل‎بیت(علیهم‎السلام)، به عنوان یک تشکل جهانی و غیردولتی، از طرف گروهی از نخبگان جهان اسلام تشکیل شده است. اهل‎بیت(علیهم‎السلام) به این دلیل بعنوان محور فعالیت انتخاب شده‎اند که در معارف اسلامی در کنار قرآن، محوری مقدس را که مورد پذیرش عامه مسلمین باشد، تشکیل می‎دهند.
مجمع جهانی اهل‎بیت(علیهم‎السلام) دارای اساسنامه‎ای مشتمل بر هشت فصل و سی و سه ماده است.

  • ایران - تهران - بلوارکشاورز - نبش خیابان قدس - پلاک 246
  • 88950827 (0098-21)
  • 88950882 (0098-21)

تماس با ما

موضوع
ایمیل
متن نامه
1*7=? کد امنیتی