اخبار مجمع

  • آیت‌الله رمضانی: نقش رهبر معظم انقلاب در توسعه علم و فناوری ایران، بی‌بدیل است

    آیت‌الله رمضانی: نقش رهبر معظم انقلاب در توسعه علم و فناوری ایران، بی‌بدیل است

    به گزارش پایگاه رسمی اطلاع رسانی مجمع جهای اهل بیت (ع) - آیت‌الله «رضا رمضانی» دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) در سفر به کشور ونزوئلا با دکتر «گابریلا خمینس رامیرز» معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری ونزوئلا، دیدار و گفتگو کرد. دکتر «گابریلا خمینس رامیرز» معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری ونزوئلا در ابتدای این دیدار با اشاره به توانمندی ها و پیشرفت های چشمگیر جمهوری اسلامی ایران در حوزه های مختلف علمی و فناوری و روابط راهبردی و خوب میان ایران و ونزوئلا خواستار انتقال تجربه ها و توانمندی های ایران در این عرصه به کشور ونزوئلا شد. نقش توجه به علم و فناوری در موفقیت های بزرگ ایران آیت الله «رضا رمضانی» دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) در ادامه این دیدار با اشاره به نقش محوری و بی بدیل رهبر معظم انقلاب اسلامی در توسعه علم و فناوری ایران، تمام موفقیت های بزرگ ایران را ناشی از توجه به علم و فناوری دانست و لزوم تقویت جبهه مقاومت در حوزه علم و فناوری را متذکر شد. در این دیدار همچنین دکتر «عبدالحسین کلانتری» معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جمهوری اسلامی ایران نیز حضور داشت. وی در بخش پایانی دیدار، تبادلات علمی و آکادمیک موجود بین ایران و ونزولا را متناسب با عمق روابط راهبردی دو کشور ندانست و خواستار عملیاتی شدن توافقات و تفاهم نامه منعقده در حوزه علمی و فناوری بین ایران و ونزوئلا شد.

    دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) در دیدار با معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری ونزوئلا ضمن اشاره به نقش محوری و بی بدیل رهبر معظم انقلاب اسلامی در توسعه علم و فناوری ایران، تمام موفقیت‌های بزرگ جمهوری اسلامی ایران را ناشی از توجه به علم و فناوری دانست.

  • روایت رئیس‌جمهور ونزوئلا از دیدار با دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) + تصویر

    روایت رئیس‌جمهور ونزوئلا از دیدار با دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) + تصویر

    به گزارش پایگاه رسمی اطلاع رسانی مجمع جهانی اهل بیت (ع) - نیکلاس مادورو، رئیس‌جمهور ونزوئلا بعد از دیدار با آیت‌الله رضا رمضانی، با انتشار متن و تصویر این دیدار، گفت‌وگو با دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) را در راستای تعمیق روابط دو کشور ایران و ونزوئلا، خوب ارزیابی کرد.

    رئیس جمهور ونزوئلا در صفحه شخصی خود در ایکس نوشت: دیدار دوجانبه بسیار خوبی با آیت الله رضا رمضانی، دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت داشتم. ما بر یک هدف مشترک متمرکز هستیم و آن ادامه تحکیم روابط دیپلماتیک در زمینه‌های مختلف برای توسعه روابط مردم دو کشور است. کار، دیپلماسی و همکاری!

    آیت الله رضا رمضانی دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) که به دعوت جمعی از مسلمانان ونزوئلا به این کشور سفر کرده است، بعدازظهر روز دوشنبه با نیکلاس مادورو رئیس جمهور ونزوئلا دیدار و گفت‌وگو کرد.

    نیکلاس مادورو، رئیس‌جمهور ونزوئلا بعد از دیدار با آیت‌الله رضا رمضانی، دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) با انتشار متنی، گفت‌وگو با وی را در راستای تعمیق روابط دو کشور ایران و ونزوئلا، خوب ارزیابی کرد.

  • عکس خبری | دیدار آیت الله رمضانی با رئیس جمهور ونزوئلا

    عکس خبری | دیدار آیت الله رمضانی با رئیس جمهور ونزوئلا

    آیت‌الله «رضا رمضانی» دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) در سفر به کشور ونزوئلا با «نیکلاس مادورو» رییس جمهور این کشور دیدار و گفت‌وگو کرد.

  • آیت‌الله رمضانی: عقلانیت، معنویت و عدالت، سه ضلع تفکر شیعی هستند که برخاسته از معارف اهل‌بیت(ع) است

    آیت‌الله رمضانی: عقلانیت، معنویت و عدالت، سه ضلع تفکر شیعی هستند که برخاسته از معارف اهل‌بیت(ع) است

    به گزارش پایگاه رسمی اطلاع رسانی مجمع جهانی اهل بیت (ع) - آیت‌الله «رضا رمضانی» دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) در سفر به کشور ونزوئلا با «نیکلاس مادورو» رییس جمهور این کشور دیدار و گفت‌وگو کرد.

    «نیکلاس مادورو» رییس جمهور ونزوئلا در ابتدای این دیدار ضمن ابراز خوشحالی از سفر آیت‌الله رمضانی به کشور ونزوئلا، روابط میان ایران و ونزوئلا را برادرانه، عمیق و قدیمی دانست و تصریح کرد: این روابط باید در راستای ارزش ها و اصول باشد. ما در جهانی زورگو زیست می کنیم. چاوز قرن ۲۱ را قرن ملت ها می دانست و ما بخشی از قرن ۲۱ هستیم، قرن ۲۱، قرن ما است. هیچکس نمی تواند حق آزادی و استقلال و زندگی در صلح و حق پیوند معنویت و فرهنگ و دین را از ما بگیرد.

    رییس جمهور ونزوئلا با اشاره به این که دوستی ایران و ونزوئلا نه سیاسی و موقت، بلکه واقعی و راهبردی است، بر ارتباط میان میان ملت های ایران و ونزوئلا تاکید کرد.

    نیکلاس مادورو با اشاره به ملاقات‌هایش با رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران، ایشان را فردی باهوش دانست که تحلیل دقیق و عمیقی از جهان و تحولات آن دارند.

    وی تاکید کرد: ما همواره از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران استفاده می کنیم و از دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) تقاضا دارم که سلام ویژه من را به حضرت آیت الله خامنه ای برساند.

    *صهیونیست ها امروزه آمریکا را اداره می کنند

    رئیس جمهور ونزوئلا در ادامه در تحلیل شرایط کنونی جهان اظهار کرد: جهان وارد دوره تحول جدیدی شده است. حدود ۱۰۰ سال از نازیسم و فاشیسم می گذرد، اما امروز شاهد حضور جریان‌های نازیستی و فاشیستی در آمریکا و کشورهای غربی هستیم. تمام مشکلات امروز جهان ناشی از همین نگاه فاشیستی و نازیستی است که در تمام ارکان کشورهای غربی نفوذ دارد.

    وی ادامه داد: صهیونیست ها امروزه آمریکا را اداره می کنند و قدرت نظامی، سیاسی و اقتصادی در دست آنها است. هر دو حزب جمهوریخواه و دموکرات در آمریکا را صهیونیست‌ها کنترل می کنند. دو قدرت اصلی یعنی قدرت نظامی و شبکه های اجتماعی در کنترل آنها است. صهیونیست ها با قدرت نظامی، صلح را به خطر انداختند و با قدرت شبکه های اجتماعی از جمله فیس بوک، ایکس و امثالهم، افکار عمومی را دستکاری می کنند.

    رئیس جمهور ونزوئلا خاطرنشان کرد: البته ما امروز وارد جهان چندقطبی شده ایم که در آن، قطب‌های مختلف قدرت مانند چین، روسیه و ایران شکل گرفته اند. ایران در حوزه نظامی پیشرفت های خوبی داشته است و این کشور در حوزه شبکه های اجتماعی نیز باید مقتدرانه وارد شود. ما در ونزوئلا گام اول خود را توسعه علم و فناوری قرار داده ایم و تبادلات علمی بین ونزوئلا با ایران را آغاز کرده ایم که امیدوارم تبادلات علمی گسترش یابد.

    *عمیق و راهبردی بودن روابط بین ایران و ونزوئلا

    آیت الله «رضا رمضانی» دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) در ادامه این دیدار، روابط بین ایران و ونزوئلا را عمیق و راهبردی دانست و تصریح کرد: ظلم کردن و پذیرش ظلم براساس مبانی دین ما نکوهش و در مقابل بر کرامت و عدالت، تاکید شده است.

    وی ادامه داد: امام خمینی(ره)، درس بزرگی به ملت ایران و ملل جهان دادند؛ آن درس این بود که ما می توانیم در برابر ظلم بایستیم و در مسیر تمدن سازی قرار بگیریم. امام خمینی(ره) به چهار اصل باور و ایمان داشتند که آن اصول شامل ایمان به پروردگار، ایمان به هدف، ایمان به مسیر و ایمان به مردم است. امام خمینی(ره) بر اساس این چهار باور و رکن ایمانی، انقلاب کردند و تغییراتی را در ایران و جهان به وجود آوردند و معادلات موجود جهانی را برهم زدند.

    دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) افزود: باید تغییراتی در جهان صورت بگیرد تا ثروت دنیا به صورت عادلانه به تمامی مردم دنیا تعلق بگیرد، نه اینکه ۹۰ درصد مردم جهان از ۱۰ درصد مواهب جهان بهره ببرند و بهره بردن از ۹۰ درصد مواهب جهان فقط سهم  ۱۰ درصد مردم جهان باشد.

    آیت الله رمضانی در ادامه با اشاره به بردگی مدرن اظهار کرد: ظلم هایی در جهان از طرف برخی از دولت ها صورت می گیرد که می توان آن را به بردگی مدرن برشمرد و باید بساط آن برچیده شود. در گذشته ۱۰۰ نفر یا ۱۰۰۰ نفر را به بردگی می گرفتند، اما امروزه ملت ها را به بردگی می گیرند لذا باید به حقوق انسان ها به معنای واقعی احترام گذاشت.

    *تبدیل شدن ایران به یک قدرت جهانی

    وی ادامه داد: عدالت در تفکر شیعی، جایگاه محوری دارد و سمبل عدالت در این تفکر، امام علی(ع) است، متفکرانی نظیر جرج جرداق به این مساله توجه کردند. عقلانیت، معنویت و عدالت سه ضلع تفکر شیعی هستند که برخاسته از معارف اهل بیت(ع) است.

    دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) افزود: حضرت مسیح(ع) برای اقتدار ملت ها خواهد آمد. ما شیعیان نیز معتقدیم که حضرت مهدی(عج) برای اقتدار ملت ها، خواهند آمد و حکومت دست صالحان می افتد و مستضعفان که تحت ستم قرار گرفتند بر جهان حاکم خواهند شد و ظالمان، مستکبران و ستمگران حذف می شوند.

    دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) خاطرنشان کرد: ایران از یک قدرت منطقه ای به قدرتی جهانی تبدیل شده است. توانمندی‌های ایران در حوزه های مختلف ناشی از رشد و قدرت علمی آن است. ایران در برخی از حوزه های علمی جزء ۱۰ کشور برتر جهان است و در رتبه‌بندی علمی جهانی رتبه ۱۶ را دارا است. لذا ایران آمادگی دارد تا تجارب و دستاوردهای علمی خود را با دیگر کشورها به اشتراک بگذارد. ما آماده ایم تا تجاربی که طی این سالیان در ایران در شرایط تحریم به دست آورده ایم در اختیار کشور ونزوئلا قرار دهیم.

    *تاکید رئیس جمهور ونزوئلا بر توجه اش به پیروان مکتب اهل بیت(ع)

    آیت الله رمضانی در پایان این دیدار از رئیس جمهور ونزوئلا خواست که توجه ویژه ای به پیروان و محبان مکتب اهل بیت(ع) در ونزوئلا داشته باشد و نمایندگان آنها را در مراسم های مرتبط دعوت نماید. این درخواست به شدت مورد توجه رئیس جمهور ونزوئلا قرار گرفت و وی تاکید کرد که نمایندگان پیروان مکتب اهل بیت(ع) همیشه مورد دعوت ما هستند.

    در این دیدار همچنین دکتر «عبدالحسین کلانتری» معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جمهوری اسلامی ایران، «حجت الله سلطانی» سفیر جمهوری اسلامی ایران در ونزئلا، «رامون بلاسکز» وزیر حمل و نقل ونزوئلا و رئیس کمیسیون ونزوئلایی همکاری با ایران، «ایوان خیل پینتو» وزیر امور خارجه ونزوئلا، «فردی آلفرد نازارس» معاون رئیس‌ جمهور ونزوئلا در امور فرهنگی و گردشگری و وزیر ارتباطات ونزوئلا حضور داشتند.

    دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) در سفر به کشور ونزوئلا با رییس جمهور این کشور دیدار و گفت‌وگو کرد.

  • جلد چهاردهم اعلام الهدایه به زبان اردو ترجمه و منتشر شد

    جلد چهاردهم اعلام الهدایه به زبان اردو ترجمه و منتشر شد

    به گزارش پایگاه رسمی اطلاع رسانی مجمع جهانی اهل بیت (ع) - به همت مجمع جهانی اهل بیت(ع)، جلد چهاردهم اعلام الهدایه به زبان اردو ترجمه و منتشر شد.

    این اثر بازتحلیلی از ولادت، غیبت و ظهور امام زمان(عج) و بررسی نقش و جایگاه آن حضرت در پیشبرد اهداف رسول گرامی اسلام است.

    به باور نگارنده، نظریه اسلامی مهدویت، آنگونه که عموم شیعیان به آن معتقدند، می‌تواند شکاف میان همه ستمدیدگان جهان از هر دین و مذهبی که باشند با منجی منتظر را کوتاه سازد.

    وی در ابتدا موضوع مهدی و غیبتش را در ادیان پیشین، قرآن و روایت فریقین واکاوی کرده و پس از تشریح مراحل تولد و رشد و بالندگی آن حضرت، به موضوع غیبت صغری پرداخته و به علل و عوامل آن و اقدامات امام در آن دوره اشاره کرده است.

    در ادامه، مسأله غیبت کبری محور بحث قرار گرفته و در آن علل، اقدامات حضرت در طول مدت غیبت و تکالیف منتظران تبیین شده است.

    بخش بعدی نیز به بررسی موضوع ظهور اختصاص یافته و در آن علایم ظهور و سیره امام علیه السلام در هنگام ظهور مطرح شده است. در بخش پایانی، برخی از روایات آن امام بزرگوار در موضوعات گوناگون گردآوری شده است.

    جلد چهاردهم اعلام الهدایه به همت عرفان محمود و سید منذر حکیم تهیه شده، از سوی سید مراد رضا رضوی ترجمه و در قطع وزیری منتشر شده است.

    علاقه‌مندان برای دریافت این اثر می توانند به ساختمان معاونت فرهنگی مجمع جهانی اهل بیت(ع) به آدرس قم، بلوار جمهوری اسلامی، نبش کوچه 6 مراجعه کنند یا با شماره تلفن 02532131307 تماس بگیرند.

    به همت مجمع جهانی اهل بیت(ع)، جلد چهاردهم اعلام الهدایه به زبان اردو ترجمه و منتشر شد.

  • جلد سیزدهم کتاب «اعلام الهدایه» به زبان اردو ترجمه و منتشر شد

    جلد سیزدهم کتاب «اعلام الهدایه» به زبان اردو ترجمه و منتشر شد

    به همت مجمع جهانی اهل بیت(ع)، جلد سیزدهم کتاب «اعلام الهدایه» به زبان اردو ترجمه و منتشر شد.

    این اثر بازخوانی نقش و جایگاه امام حسن عسکری علیه السلام در میان امت اسلامی به عنوان یازدهمین امام شیعیان است.

    نویسنده در ابتدا به جلوه‌های مختلفی از شخصیت فردی و اجتماعی و شهادت افراد مختلف به فضایل آن امام همام و همچنین مراحل مختلف زندگی ایشان اشاره کرده است.

    وی در ادامه به نحوه تعامل حضرت با خلفای سه گانه عباسی که با آنان هم‌دوره بوده پرداخته و سپس ویژگی‌های مختلف این دوره از امامت اهل بیت علیه السلام را بیان کرده است.

    از نظر نگارنده امام علیه السلام علاوه بر اهتمام فراوان نسبت به نیازهای گروه شیعیان علی‌رغم نظارت‌های شدید حکومت عباسی به نیازهای امت اسلامی نیز توجه می نموده است.

    به باور ایشان آماده‌سازی شیعیان برای عصر غیبت از پررنگ‌ترین اقدامات آن حضرت بوده است. گزارشی از چگونگی شهادت و تدفین و معرفی میراث علمی امام علیه السلام بخش آخر كتاب را به خود اختصاص داده است.

    جلد سیزدهم کتاب «اعلام الهدایه» از سوی سید منذر حکیم و عبد الرزاق الصالحی تهیه شده، از سوی ضرغام حیدر نقوی به زبان اردو ترجمه و در قطع وزیری منتشر شده است.

    علاقه‌مندان برای دریافت این اثر می توانند به ساختمان معاونت فرهنگی مجمع جهانی اهل بیت(ع) به آدرس قم، بلوار جمهوری اسلامی، نبش کوچه 6 مراجعه کنند یا با شماره تلفن 02532131307 تماس بگیرند.

    به همت مجمع جهانی اهل بیت(ع)، جلد سیزدهم کتاب «اعلام الهدایه» به زبان اردو ترجمه و منتشر شد.

  • گزارش تصویری | گفت‌‏وگوی خبرگزاری ابنا با مبلغ برجسته مکتب تشیع در کشور برزیل

    گزارش تصویری | گفت‌‏وگوی خبرگزاری ابنا با مبلغ برجسته مکتب تشیع در کشور برزیل

    حجت الاسلام و المسلمین «طالب حسین خزرجی» عضو مجمع عمومی مجمع جهانی اهل بیت(ع) و مبلغ برجسته مکتب تشیع در کشور برزیل در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری ابنا به سوالات این خبرگزاری در خصوص تجربیات تبلیغی خود در کشور برزیل و وضعیت شیعیان این کشور، پاسخ داد.

پایگاه‌های مرتبط

مجمع جهانی اهل‌بیت (ع)

مجمع جهانی اهل‎بیت(علیهم‎السلام)، به عنوان یک تشکل جهانی و غیردولتی، از طرف گروهی از نخبگان جهان اسلام تشکیل شده است. اهل‎بیت(علیهم‎السلام) به این دلیل بعنوان محور فعالیت انتخاب شده‎اند که در معارف اسلامی در کنار قرآن، محوری مقدس را که مورد پذیرش عامه مسلمین باشد، تشکیل می‎دهند.
مجمع جهانی اهل‎بیت(علیهم‎السلام) دارای اساسنامه‎ای مشتمل بر هشت فصل و سی و سه ماده است.

  • ایران - تهران - بلوارکشاورز - نبش خیابان قدس - پلاک 246
  • 88950827 (0098-21)
  • 88950882 (0098-21)

تماس با ما

موضوع
ایمیل
متن نامه
8-8=? کد امنیتی